Jojanneke in Afrika
Displaying results 11 to 15 out of 82
 

Dinante de Groot

zondag, 02-12-12 20:08

Hee jojanneke!

Wat goed om weer even bij te lezen. Nu ben je weer in het vertrouwde burkina. Wat zou het fijn zijn om in nederland wat meer van de afrikaanse mentaliteit te mogen ervaren! Veel succes nog, en ik zie er naar uit dat we over een aantal weken weer gezellig bij kunnen kletsen :)

Liefs!!

 

Anneke Tuit from Zwolle

zaterdag, 01-12-12 18:54

Dag Jojanneke,
Misschien dat m'n naam je niets zegt maar ik ben de moeder van Renske Koolstra. Afgelopen vrijdag is je moeder bij me op de thee geweest en dat was heel gezellig en ze heeft onder andere ook het een en ander over jouw activiteiten verteld. Mooi werk wat je daar doet. Fijn dat je het in Benin en Burkina Faso zo naar je zin hebt. Voor ouders is dat dan vaak ook een goede reden om eens naar zo'n land te reizen (wat anders vermoedelijk niet zo snel zal gebeuren). Zelf ben ik een paar weken in Zuid-Afrika geweest toen Renske daar een maand of negen zat. Ik hoop dat je een leerzame maar ook leuke tijd hebt. Groeten Anneke

 

Jan Cees

donderdag, 29-11-12 08:02

Ik weet er nog één (speciaal voor jou): ONT-stressen!
ONT-regelen past trouwens ook heel aardig in deze context ;-)

 

Hanneke Oosterveld

donderdag, 08-11-12 10:45

Hey lieve Jojan,

Geeft niets dat je je mail niet antwoord. Je hebt in NL weer tijd genoeg om mail te checken, maar niet om aan Afrikaanse leven te ruiken. Een heel ander bezoek dan 2 jaar geleden als ik het zo lees, maar minstens net zo'n grote ervaring! Heel veel plezier, maar ook veel succes met alles wat je daar mee maakt.

Liefs,
Han

 

Dinante de Groot

donderdag, 25-10-12 11:35

Hee Jojanneke!

Heel begrijpelijk hoor, de mail kan wachten! Ik hoop dat het goed met je gaat en je enorm geniet van dit deel van de wereld dat toch wel een beetje je thuisland is geworden..

liefs!

 
 

Adding an entry to the guestbook
CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.