Jojanneke in Afrika
Displaying results 16 to 20 out of 82
 

Jan Cees

vrijdag, 19-10-12 18:15

Kalm an en verlies je hoofd niet ;-)
CU on the net

 

Jojanneke Rutgers

vrijdag, 19-10-12 15:39

Hallo lieve allemaal.

Bedankt voor jullie mailtjes en berichtjes op de site. Heel erg fijn om te krijgen! Het gaat goed met me, ik begin mijn plekje een beetje te vinden, hopelijk verbetert dat alleen nog maar.
Ik heb een hele drukke week achter de rug en daarnaast vele stroomstoringen, waardoor ik er nog niet aan toegekomen ben om te updaten en mails te beantwoorden. Dit weekend heb ik niets ingepland (behalve morgenvroeg werken), dus ik hoop dan de rust te vinden om al deze zaken op te pakken!

Wens jullie alle goeds toe vanuit Benin!

Liefs,

Jojanneke

 

Jan Cees

woensdag, 17-10-12 23:54

Ruim een uur aan het skypen geweest. Je hebt een hoop te vertellen en weet het boeiend te brengen. La poubelle krijgt wel een heel bijzondere (in)vulling ;-)

 

Jan Cees

zondag, 14-10-12 22:23

Wat een avontuur. Op safari in Tanguieta. Jeep kapot. 20 km gelopen met 1,5 liter water. Onverantwoord! Blij dat het goed is afgelopen.

 

Cheryl van Kempen from Utrecht

vrijdag, 12-10-12 11:44

Hoi Jojanneke,
Leuk je verhalen over Burkina en Benin. Zal zeker mee blijven lezen! Hoe lang zou je in Benin blijven? Voor mijn werk zijn we bezig met een tender die zich richt op de water sector. Veel water en sanitatie natuurlijk, maar ook de onhygienische kanten van lekkende septic tanks en daardoor vervuilde watervoorraden... Had je mijn goede nieuws eigenlijk al gehoord? Ik verwacht in maart een kleintje! Heel veel plezier met alles wat je doet!
Cheryl

 
 

Adding an entry to the guestbook
CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.